La Pineda

De badplaats La Pineda is pas in de jaren 60 ontstaan door de groei van het toerisme. Het is een kleine plaats die vooral populair is vanwege de rust en de mooie groene omgeving.

La Pineda is een relatief kleine en rustige badplaats aan de Costa Dorada. In de plaats zijn diverse winkels en restaurants te vinden, maar het aanbod is veel kleiner dan bijvoorbeeld in Salou of Cambrils. Het strand van La Pineda is circa 3,5 km lang en wordt als één van de beste stranden van de Costa Dorada beschouwd. Het strand heeft fijn zand en het water is kristalhelder. Bovendien vindt u langs gedeeltes van het strand hoge pijnbomen, die niet alleen voor een gemoedelijke sfeer zorgen, maar ook de nodige schaduw brengen. Tot slot is het strand van La Pineda nog relatief rustig en zeker het Playa Racó is geschikt voor mensen die het prettig vinden om niet op een halve meter afstand van andere badgasten te liggen.

Aquum Spa & Club

Bij La Pineda bevindt zich het grootste Spa en Wellnesscentrum van Catalonië, Aquum Spa & Club. Het complex is 4000 m² groot en bevat negen zwembaden. De mogelijkheden zijn talloos. Zwembaden hebben temperaturen variërend van 18° tot 42°, u kunt gebruik maken van de sauna, stoombaden en ijscabines. Bovendien kunt u zich laten verwennen met de meest uiteenlopende behandelingen. Gezichtsbehandelingen, massages (met stenen, Turkse doeken, of Thaise bundeltjes gevuld met oliën en kruiden), ayurveda, wijntherapie, wijn- of chocoladewrap, waarbij uw hele lichaam wordt ingesmeerd. Voor kinderen heeft Aquum Spa een speciaal gedeelte.

Uitgaan

Hoewel La Pineda een rustige badplaats is bevindt de populairste discotheek van de Costa Dorada zich hier, namelijk de Pacha. Voor de rest is het uitgaansleven in La Pineda rustig en bevinden zich met name langs de boulevard diverse restaurants en bars waar u een leuke avond kunt hebben.

Andere plaatsen

Meer plaatsen aan de Costa Dorada:

Foto’s van La Pineda

Populaire accommodaties in La Pineda

Estival Park 8.1
7 aanbieders
vanaf €255
Golden Donaire Beach 8.1
4 aanbieders
vanaf €336
Gran Palas 8.3
3 aanbieders
vanaf €489

Bekijk alle 8 accommodaties in La Pineda

Ligging